35è aplec excursionista... a l'Alguer!

Cos

Una nova estrella lluu al firmament del món de l'excursionisme als Països Catalans: l'Alguer, joia sarda que per sempre ha de restar dins un racó del nostre cor, miraculada de la història, ha aconseguit enguany l'impossible, organitzant el 35è aplec excursionista. Regracio tots els que han dut a terme aquest projecte, i espero que aquest esdeveniment sigui el punt de partida de relacions cada cop més fortes amb la Barceloneta.

A l'Alguer, hi cal anar, hi cal tornar. L'havia visitada ja amb un company el 2007, i és sempre amb la mateixa alegria que em passejo per la ciutat, per damunt de les muralles que dominen el mar i ofereixen una vista sense obstacles del cap de la Caça, tot sentint-hi de cops el català d'ultramar.

També era molt plaent, evidentment, pedalar per la màquia de la punta del Lliri, nedar a dins de cales inoblidables, recórrer la costa sarda a peu, i contemplar la posta de sol, quan l'astre major va perdent-se al mar.

La flama de l'aplec, van decidir confiar-la, durant l'àpat de cloenda, a la Catalunya Nord, per l'any 2012. Va ser un gran honor per mi rebre la senyera per emportar-la cap a casa nostra. La reunió de divendres passat va fer palesa la determinació del G.P.RENC per acceptar el repte. Esperem els excursionistes d'arreu dels Països Catalans a Prada de Conflent l'any que ve!

Ubicació
Observacions

Comentaris

Ostres, no sabia que formaves part d'això de l'aplec.
Saps que vaig estar fins una setmana abans pensant d'anar-hi? Vaig veure que encara quedaven places i em feia molta il·lusió visitar l'Alguer, però al final ho vaig deixar estar perquè tampoc sabia de ningú que hi anés i em va fer una mica de pal... i al final millor, perquè em vaig trobar malament durant aquells dies.
Així que l'any que ve a Prada? A veure si m'hi apunto aquest cop. Se sap ja quan es farà?
Vinga, molts records i que passins unes bones festes de NADAL!

Llàstima que encara no hagis visitat l'Alguer, és quelcom que s'ha de fer almenys una vegada!

L'aplec tindrà lloc de l'1 al 4 de novembre 2012. A veure si ens fas l'honor de la teua presència... Bon Nadal a tu també!