Afegeix un nou comentari

Mapping party a Cotlliure

Cos

El grup local de contribuïdors al projecte OpenStreetMap de Catalunya Nord organitzem l'1 de juny a les 11 del matí a Cotlliure una «mapping party» (cita a la platja del Voramar).

El projecte OpenStreetMap està pensat perquè qualsevol que ho desitgi pugui afegir dades geogràfiques d'utilització lliure. Aquest projecte va començar perquè la majoria de mapes que penseu que són lliures no ho són; de fet, tenen restriccions tècniques o legals que impedeixen als usuaris el seu ús de forma creativa, productiva o sorprenent en noves aplicacions.

Una mapping party és un aplec de gent interessada en aquest projecte, que siguin o no contribuïdors habituals, i no requereix cap coneixement tècnic previ. Anirem recorrent a peu per grups el poble de Cotlliure, inventariant, segons el tema escollit:

  • els hotels i restaurants,
  • les botigues i tallers d'artistes (prou abundants a Cotlliure),
  • el «petit patrimoni» (estàtues i monuments, tomba de Machado, etc.),
  • els eventuals elements de toponímia catalana,
  • i molts altres elements com els pàrquings, passos de vianants, etc.

Esperem atraure, dins el marc esplèndid del poble de Cotlliure, com més participants del Principat possible, i reforçar d'aquesta manera els vincles entre partidaris del coneixement lliure o simples curiosos d'ambdues bandes.

Image
Ubicació
Categories
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.